2009-2010

2011

2012

2012-02-11

Nu är även Axtorps Fábregas såld! Annelie Pettersson i Östhammar har köpt honom som sällskap till sin jämnårige unghingst men intentionen är också att visa fram Fabbe. Lycka till med honom! Fick också glädjande besked att vår uppfödning Axtorps Eywa erhöll 99878=41 p på Shetland Östs utställning på Skogslotten idag!

 

Axtorps Fábregas

 

2012-01-29

Nytt år och nya möjligheter och vi har beslutat oss för en del förändringar. Vi har bestämt oss för att ta en paus i avelsarbetet med Shetlandsponnyer och kommer att sälja merparten av dem. De som kommer att vara kvar i vår ägo är Leandro v. st. Brammelo, Try To Copy Me och Daytona. Leandro kommer att vara utlånad på betäckningsstation hos familjen Kindberg i Östergötland under 2012. Både Daytona och Try To Copy Me utlånas som avelsston. Limited Edition är såld till Jessica- Maria Jönsson, Tjörnarp som också köpt Southkeithney Blossom. Axtorps Florence är såld till familjen Kindberg i Boxholm.

De båda 2- årshingstarna Axtorps Elliot och Axtorps Electro kommer att kastreras under våren och är till salu. Likaså Axtorps Donna Karan, ett lovande litet 3- årssto e. Leandro, Axtorps Crystal som erhöll diplom förra året och Mindy som är dräktig med Limited Edition och är berättigad till Elit 2012.

På russ- sidan så kommer vi att låta sälja Emanuel 578 under året. Axtorps Cayenne ska göra sitt bruksprov i mars och vi har också anmält 3- årshingsten Axtorps Dante till avelsvärderingen på Grevagården. Förhoppningsvis får vi två russföl, Diedre är betäckt med Skotte och Nanny med Cayenne. Cayenne och Emanuel står till förfogande för betäckning av ston här hemma i år.

Detta innebär ett mindre antal hästar och lite mer tid för de som är kvar! Cayenne och Basilika körs regelbundet och vi räknar med att starta dem på ponnytravet i år.

Är du intresserad av någon av hästarna som är till salu är du välkommen att kontakta mig!